Ostale storitve

Zaključna gradbena dela

Za vas opravimo rušitvena dela, prezidavo sten, suhomontažna dela, betonske tlake, položimo talne obloge, izvedemo elektro inštalacije, strojne inštalacije, vodovodne inštalacije, montiramo okna ter vrata in nudimo tudi slikopleskarska dela. Kontaktirajte nas za ugodno ponudbo.

Servis in montaža sanitarne opreme

Naša storitev montaže sanitarne opreme vključuje montažo wc kotlička, montažo wc školjke, montažo bideja, montažo pip ter priklop armatur, montažo tuš kabine, montažo banje, montažo tuš stene, montažo umivalnika, montažo kopalniške galanterije, montažo omaric, montažo držal in montaža polic. Kontaktirajte nas za ugodno ponudbo.

Talne obloge

Nudimo polaganje lesenih talnih oblog, parketa, laminata, gumijastih talnih oblog in gumijastih premazov, PVC talnih oblog, tekstilnih talnih oblog, tapisona, itisona, volnenih talnih oblog ter keramičnih talnih oblog oz. ploščic. Kontaktirajte nas za ugodno ponudbo.

Filtracija pitne vode

Filtriranje vode za pitje se izvaja s filtri za vodo, s katerimi odstranjujemo različne primesi v vodi in vodi izboljšamo okus ter ostale naravne vrednosti. Odvisno od vode se prilagajajo tudi sistemi za filtriranje. Na podlagi vzorca vode se lahko določi, kakšna vrsta vodnega filtra je primerna za posamezno vodo. Na osnovi primerno izbranega filtra bo voda dobila lastnosti, ki omogočajo varno in zdravo uporabo vode za pitje. Nudimo tudi dobavo filtrov za pitnike vode. Kontaktirajte nas in se bomo dogovorili, kako rešiti vaš problem.

Kontaktirajte nas

Oddajte povpraševanje in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

+ 386 41 676 609

info@gsvod.si

KONTAKT

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et.

Ullamcorper scelerisque congue purus aenean blandit. Interdum euismod sodales adipiscing placerat quam neque libero.

View our services